Τα Φθηνότερα Αυτοκίνητα Σχετικά Με Ασφάλεια, Καύσιμα, Φόρους Και Συντήρηση

By | 8 Φεβρουαρίου 2017

Τα έξοδα για ένα αυτοκίνητο δεν σταματούν όταν παίρνετε το κλειδί στο χέρι από την αντιπροσωπεία. Τα “καλά” αρχίζουν μετά την αγορά του οχήματος!

Τα Φθηνότερα Αυτοκίνητα

Το πρόβλημα είναι ότι ενώ μπορούμε εύκολα να συγκρίνουμε τις τιμές των καινούριων ή των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, πριν κάνουμε την αγορά μας, είναι πραγματικά δύσκολο να υπολογίσουμε με τον ίδιο τρόπο τα έξοδα για βενζίνη, ασφάλεια αυτοκινήτου, φόρους κλπ.

Αποφασίσαμε λοιπόν να κάνουμε την έρευνα μας και να σας παρουσιάσουμε τα αυτοκίνητα με τα λιγότερα έξοδα μετά την αγορά τους, για το 2017. Στο τέλος σας δίνουμε και τον τελικό νικητή με βάση όλα τα κριτήρια!

Τα Φθηνότερα Αυτοκίνητα Για Αγορά

Dacia Sandero

Dacia Sandero, από €9,860 – Αυτό μικρό αλλά εκπληκτικά ευρύχωρο μοντέλο, είναι ίσως το φθηνότερο αυτοκίνητο που μπορεί να αγοράσει κανείς, λαμβάνοντας πάντα την σχέση τιμής-ποιότητας-απόδοσης. Είναι άνετο στην οδήγηση και διαθέτει προσεγμένο εσωτερικό χώρο.

Suzuki Celerio

Suzuki Celerio, από €9.870 – Είναι ένα 5-θυρο σούπερ μίνι αυτοκίνητο με τρεις κυλίνδρους, χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και εξαιρετικά χαμηλό κόστος στην εφορία και στα τέλη κυκλοφορίας. Είναι άνετο και διαθέτει λειτουργικό ταμπλό που σίγουρα θα σας κερδίσει την προσοχή.

 Τα Αυτοκίνητα Με Την Φθηνότερη Ασφάλιση

 Skoda Citigo

Skoda Citigo, από €9.890 – Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει την φθηνότερη ασφάλεια που μπορείτε να βρείτε αυτή την στιγμή στην ελληνική αγορά.

Είναι ένα πρακτικό και χαριτωμένο αυτοκίνητο, το οποίο έχει και χαμηλότερη τιμή ακόμα και από άλλα μικρότερα της κατηγορίας του. Θα το βρείτε με τρεις ή πέντε πόρτες και η επιλογή του κινητήρα 1000 κυβικών, σίγουρα θα σας φανεί ιδιαίτερα θελκτική.

Hyundai i10

Hyundai i10, από €10.900 – Είναι φθηνό στην αγορά του και δίνει 5 χρόνια εγγύηση. Σίγουρα το προσέξαμε για τα χαμηλά ασφάλιστρα του. Η τελευταία έκδοση παρουσιάζει μερικές πολύ ενδιαφέρουσες βελτιώσεις στην εμφάνιση, τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά.

Τα Αυτοκίνητα Με Το Μικρότερο Κόστος Στα Καύσιμα

Peugeot 208

Peugeot 208, από €12.700 – Με κατανάλωση 4,5λτ/100χλμ στο μοντέλο BlueHDi 75, το συγκεκριμένο Peugeot κερδίζει άνετα την θέση του στο άρθρο μας.

VW Polo

VW Polo, από 12.490 – ή έκδοση 1.4 TDI Bluemotion του συγκεκριμένου μοντέλου, δίνει 4,7λτ/100χλμ.

Τα Αυτοκίνητα Με Την Φθηνότερη Συντήρηση

Kia Sportage

Kia Sportage, από €19.670 – Όλα τα αυτοκίνητα της εταιρίας παίρνουν 7 χρόνια εγγύηση, η οποία μάλιστα μεταφέρεται και στον επόμενη ιδιοκτήτη, αν το όχημα πωληθεί. Το συγκεκριμένο όχημα, είναι ένα καλοφτιαγμένο SUV που σας προσφέρει πολύ χαμηλά έξοδα συντήρησης, ειδικά αν αγοράσετε κάποιο που να διαθέτει κινητήρα diesel.

SsangYong Tivoli

SsangYong Tivoli, από 24.940 – Παρά το ότι δεν διαθέτει τις οικονομικές “ευκολίες” του KIA, το συγκεκριμένο SUV δίνει 5 χρόνια εγγύηση. Το TIvoli θεωρείται το καλύτερο αυτοκίνητο της εταιρίας μέχρι τώρα και ιδιαίτερη αίσθηση έχει προκαλέσει η έκδοση με τον κινητήρα diesel 1.6.

Το Φθηνότερο Αυτοκίνητο Σε Όλα!

Peugeot 208 νικητής

Το Peugeot 208 είναι ο νικητής μας. Έχει την χαμηλότερη κατανάλωση σε καύσιμο και πολύ χαμηλή αρχική τιμή αγοράς.

Η ασφάλεια του κινείται σε χαμηλά επίπεδα, ανάλογα με την περιοχή στην οποία κατοικείτε και τα έξοδα συντήρησης του είναι απόλυτα λογικά, σε σύγκριση πάντα με τα υπόλοιπα οχήματα που παρουσιάσαμε σήμερα.