5 Εξυπνες Συμβουλές Για Να Γλιτώνετε Χρήματα Από Τις Ασφάλειες Αυτοκινήτου Σε Βάθος Χρόνου!

By | 3 Ιουλίου 2016

Με τόσες πολλές πληροφορίες στο Διαδίκτυο, μπορεί να είναι δύσκολο να γνωρίζετε ποιες συμβουλές να λάβετε υπόψη σας όταν σκέπτεστε για ασφάλεια αυτοκινήτου. Αν ψάχνετε την φτηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου που θα σας γλιτώσει πολλά χρήματα με τα χρόνια, βρίσκεστε στην κατάλληλη σελίδα.

Βεβαιωθείτε απλώς ότι κρατάτε μια θετική στάση και προσπαθήστε να συγκεντρώσετε όση περισσότερη γνώση μπορείτε όσο αφορά την ασφάλεια αυτοκινήτου και όλα θα πάνε καλά.

Διαβάστε στο άρθρο μας μερικές χρήσιμες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να πάρετε αποφάσεις σχετικά με τη μέγιστη εξοικονόμηση χρημάτων σε βάθος χρόνου.

Έξυπνες συμβουλές για να κερδίσετε χρήματα σε βάθος χρόνου

1. Αν είστε νέος οδηγός και ψάχνετε τις τιμές για ασφάλειες αυτοκινήτου, σκεφτείτε να κάνετε τον κύκλο εκπαίδευσης μαθημάτων ασφαλούς οδήγησης, άσχετα με το ότι δεν απαιτούνται τα μαθήματα για την απόκτηση του διπλώματος. Έχοντας κάνει τέτοια μαθήματα, δείχνετε στην ασφαλιστική εταιρία ότι η ασφαλή οδήγηση είναι σημαντική για εσάς και αυτό μπορεί να σας κερδίσει μια αξιόλογη έκπτωση.

2. Αξιοποιήστε πλήρως οποιεσδήποτε προσφορές προσφέρει η ασφαλιστική σας εταιρία. Αν βάλετε καινούριο συναγερμό, πείτε το στον ασφαλιστή σας. Ίσως να δικαιούστε κάποια έκπτωση.

Αν κάνετε μαθήματα ασφαλούς οδήγησης, πείτε το και αυτό στον ασφαλιστή σας. Ίσως εξοικονομήσετε κάποια χρήματα. Αν κάνετε μαθήματα, μάθετε αν η ασφαλιστική σας εταιρία παρέχει κάποια έκπτωση σε αυτή την περίπτωση.

3. Όσο ακριβό και αν μπορεί να είναι να βάλετε έναν νέο οδηγό στην ασφάλεια αυτοκινήτου σας, ίσως να αξίζει μακροπρόθεσμα, καθώς θα βοηθήσει να στο χτίσει ένα καλό δελτίο μονάδων. Αν διατηρήσει ένα ασφαλές μητρώο οδήγησης, αυτό το ιστορικό ασφαλισμένης καλής οδήγησης θα δώσει μια καλύτερη τιμή όταν γίνει ενήλικας και αγοράσει μια ασφάλεια αυτοκινήτου για τον ίδιο.

4. Σε μια προσπάθεια για την διατήρηση των ασφάλιστρων σε προσιτή τιμή, αποφύγετε να αλλάζετε τα αυτοκίνητα μεταξύ των μελών της οικογένειας. Όσο λιγότερα ονόματα είναι στην ασφάλεια τόσο καλύτερη είναι και η τιμή.

Θα πρέπει να συγχωνεύσετε όλες τις ασφάλειες που έχετε για τα οχήματά σας με μια μοναδική ασφάλεια. Κάνοντας αυτό μπορείτε να εξοικονομήστε μέχρι και 10% στα ασφάλιστρά σας.

5. Επίσης, όλοι σας οι λογαριασμοί και τα χαρτιά σας συγχωνεύονται σε μια μόνο ασφάλεια. Έτσι σε περίπτωση που χρειαστεί να κάνετε μια νομική κίνηση, η κατάσταση θα είναι ευκολότερη καθώς θα χρησιμοποιήσετε μόνο έναν ασφαλιστή και έναν αριθμό ασφάλειας.

Η ασφάλεια αυτοκινήτου δεν χρειάζεται να είναι κάτι δύσκολο. Αρκεί να μελετάτε και να σκέφτεστε έξυπνα πριν διαλέξετε βιαστικά κάποια ασφάλεια για το αυτοκίνητο σας, απλά και μόνο επειδή σας φάνηκε φθηνή με μια πρώτη ματιά!