Εδώ Θα Βρείτε Φθηνή Ασφάλεια Ταξί

By | 16 Δεκεμβρίου 2013

Οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες της εποχής μας, έχουν αναγκάσει πολλούς ιδιώτες να κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν την χρησιμότητα της ασφάλισης του οχήματος τους. Για τους επαγγελματίες όμως, το θέμα «ασφάλεια ταξί» είναι χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή. Δεν έχει να κάνει μόνο με τη σοβαρότητα της παράβασης του νόμου, αλλά και με την, μερικές φορές δύσκολη, επιλογή ασφαλιστικής εταιρίας.

Η ασφάλεια ενός ταξί είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα των επαγγελματιών αυτοκινητιστών. Ο νόμος είναι ιδιαίτερα σκληρός και οι αποζημιώσεις που θα απαιτηθούν σε περίπτωση ατυχήματος, μπορούν να εξανεμίσουν όλα τα κέρδη των τελευταίων ετών.

Όταν πρόκειται για την ασφάλεια του ταξί μας, δεν μας υποχρεώνει μόνο ο νόμος για την κάλυψη του οχήματος μας, αλλά και η συνείδηση μας. Είμαστε επαγγελματίες και έχουμε χρέος να προστατεύουμε τους υπόλοιπους οδηγούς, που πολλές φορές δεν αισθάνονται με τον ίδιο τρόπο τη σοβαρότητα του θέματος.

Ας έρθουμε όμως στην επιλογή της εταιρίας που θα μας παρέχει την ασφάλιση του ταξί μας. Τα πράγματα δεν είναι και τόσο εύκολα, αν και με την σωστή πληροφόρηση και την χρήση των σύγχρονων εργαλείων που υπάρχουν στο ίντερνετ, μια πολυήμερη αναζήτηση για την πιο φθηνή ασφάλεια ταξί, μπορεί να γίνει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, με τη βοήθεια του υπολογιστή μας. Η μηχανή αναζήτησης που προτείνεται από την ιστοσελίδα μας, επιστρέφει αποτελέσματα ανάλογα με τα κυβικά του οχήματος, την περιοχή εργασίας, τα έτη εμπειρίας του οδηγού κτλ.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΑΞΙ – ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ

Αποκτώντας ένα συμβόλαιο ασφάλειας ταξί, μπορούμε να έχουμε και πρόσθετες παροχές όπως η αποζημίωση σε περίπτωση θραύσης κρυστάλλων, κλοπής ή φωτιάς. Η κάλυψη των ζημιών του αυτοκινήτου μας είναι κάτι που θα πρέπει να φροντίζουμε να συμπεριλαμβάνουμε στο συμβόλαιο, καθώς και η οδική βοήθεια. Είναι κρίμα να χάσουμε μια ή δυο μέρες στον δρόμο επειδή δεν μπορούμε να μεταφέρουμε το ταξί μας στο κοντινότερο συνεργείο, ακόμα και αν δεν μας ενδιαφέρει το πρόσθετο κόστος μιας τέτοιας μετακίνησης.

Να θυμόσαστε, ότι οι ασφάλειες ταξί είναι πάντα ακριβότερες σε σχέση με τις αντίστοιχες των οχημάτων ιδιωτικής χρήσης μόνο και μόνο λόγω του αυξημένου κινδύνου ατυχήματος. Ένα ταξί βρίσκεται πολλές ώρες στον δρόμο και τα τροχαία συμβαίνουν πιο συχνά στα επαγγελματικά αυτοκίνητα. Φανταστείτε τι συμβαίνει στην περίπτωση που ένα όχημα εργάζεται όλο το εικοσιτετράωρο.

ΜΗΧΑΝΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ – INSURANCE MARKET

Φθηνή Ασφάλεια ΤαξίΣτην πλατφόρμα της Insurance Market μπορείτε να βρείτε τις φθηνότερες ασφάλειες ταξί, ανάλογα πάντα με τις δικές σας ανάγκες. Μπορείτε για παράδειγμα να ασφαλίσετε το όχημα σας με € 330 για 3μηνο, €655 για 6μηνο ή €1.200 για ετήσιο συμβόλαιο. Μπορείτε με τη χρήση της μηχανής αναζήτησης να συγκρίνετε τις τιμές ΟΛΩΝ των ελληνικών εταιριών που παρέχουν ασφάλεια ταξί και να επιλέξετε την πιο συμφέρουσα.

Η Insurance Market δεν ασφαλίζει η ίδια το όχημα σας. Σας παρέχει το εργαλείο για να βρείτε μόνος σας την ασφάλεια που σας ταιριάζει. Όπως είπαμε και πριν, πρόκειται για μηχανή αναζήτησης. Δοκιμάστε να βάλετε τα χαρακτηριστικά της ασφάλειας που σας χρειάζεται και θα δείτε πόσες διαθέσιμες επιλογές θα σας εμφανίσει, πάντα ταξινομημένες με βάση το τελικό κόστος που θα έχετε.

Η ασφάλεια ταξί είναι κάτι στο οποίο πρέπει να δίνετε ιδιαίτερη σημασία ως επαγγελματίας. Δεν είναι απαραίτητο να επιλέγετε πάντα τη φθηνότερη λύση. Φροντίστε να προστατέψετε με τον καλύτερο τρόπο το όχημα σας, γιατί αυτό είναι η επιχείρηση σας. Δεν θα θέλατε σε καμία περίπτωση να ρισκάρετε την απρόσκοπτη εργασία της!