Ασφάλεια Αυτοκινήτου Υψηλού Κινδύνου – Πώς Να Μειώσετε Τις Τιμές

By | 26 Δεκεμβρίου 2017

Πώς είναι το αρχείο οδήγησης σας πρόσφατα; Έχετε ένα μεγάλο αριθμό επιταχυνόμενων εισιτηρίων ή ίσως μερικά ατυχήματα αυτοκινήτων στο αρχείο οδήγησης; Η ασφαλιστική κάλυψη υψηλού κινδύνου σημαίνει γενικά ένα πράγμα για σίγουρα, υψηλότερα ποσοστά ασφάλισης αυτοκινήτου. Παρόλο που τα υψηλά ποσοστά ασφάλισης αυτοκινήτου υψηλού κινδύνου είναι συνήθως υψηλότερα, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να μειώσετε το κόστος σας τώρα.

Υπάρχουν και άλλοι παράγοντες. Οι ασφαλιστικές εταιρείες θα θεωρούν συνεχώς τους άνδρες μεγαλύτερο κίνδυνο από τις γυναίκες, οι έφηβοι μεγαλύτεροι από τους ενήλικες και οι αστικοί λαοί μεγαλύτεροι από τους κατοίκους της υπαίθρου.

Είτε είχατε ασφαλιστική κάλυψη αυτοκινήτων συνεχώς τα τελευταία χρόνια, θα επηρεάσετε την αξιολόγηση κινδύνου σας, επειδή οι ασφαλιστές υποθέτουν ότι έχετε οδηγήσει είτε χωρίς κάλυψη, το οποίο είναι κακό είτε είχε ακυρωθεί η πολιτική σας από τον προηγούμενο ασφαλιστή, κάτι που είναι ακόμη χειρότερο. Και φυσικά η αξιολόγηση της πιστοληπτικής σας ικανότητας θα εξεταστεί. Η κακή πίστωση ισοδυναμεί με κακό κίνδυνο. Τι μπορείτε λοιπόν να κάνετε;

Για να είστε αμβλύ, καθαρίστε το αρχείο οδήγησης και αρχίστε να πληρώνετε τους λογαριασμούς εγκαίρως. Χρειάζεται γενικά αρκετός χρόνος για να αποκατασταθεί η κακή οδήγηση. Ο καλύτερος τρόπος για να εξαλειφθεί η ανάγκη σας για υψηλού κινδύνου αυτόματη ασφάλιση είναι να ξαναφτιάξετε το αρχείο οδήγησης. Αυτό θα πάρει κάποιο χρόνο. Αλλά το πιο σημαντικό πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να οδηγήσετε με ασφάλεια και προσεκτικά και με την πάροδο του χρόνου θα βελτιώσετε την βαθμολογία του οδηγού σας.

Παρόλο που θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να εξαλειφθεί η ανάγκη σας για υψηλού κινδύνου αυτόματη ασφάλιση, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε αμέσως για να μειώσετε το κόστος ασφάλισης.

Πολλές ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν χαμηλότερα ποσοστά ασφάλισης εάν οδηγείτε ένα παλαιότερο μοντέλο αυτοκινήτου. Επίσης, ένα μοντέλο τεσσάρων θυρών μπορεί να εμπνεύσει χαμηλότερα ποσοστά.

Αν ψάχνετε να μειώσετε το κόστος για την ασφαλιστική σας ασφάλιση υψηλού κινδύνου, ίσως θελήσετε να λάβετε υπόψη μόνο τη βασική ασφαλιστική κάλυψη για το αυτοκίνητό σας. Μόνο με σύγκρουση, θα πληρώσετε μειωμένο συντελεστή. Μια βασική ασφάλιση που συνδυάζεται με ασφαλέστερη οδήγηση θα σας επιτρέψει να εξοικονομήσετε χρήματα για την ασφάλιση ακόμη και όταν θεωρείτε ότι υπάρχει υψηλός κίνδυνος.