Πώς Θα Πετύχετε Την Καλύτερη Τιμή Σε Ένα Πρόγραμμα Ασφάλισης

By | 31 Αυγούστου 2016

Η αναζήτηση για ασφάλιση αυτοκινήτου μπορεί να είναι μια κουραστική και απογοητευτική εμπειρία, ειδικά όταν υπάρχουν τόσες πολλές διαφορετικές εταιρείες να επιλέξετε και τόσα πολλά διαφορετικά πλάνα ασφάλισης.

Καλύτερη τιμή στο πρόγραμμα ασφάλισης

➠  ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να βρείτε ΤΩΡΑ την φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου στην Ελλάδα!

Αυτό το άρθρο θα σας δώσει μερικές χρήσιμες συμβουλές για την ασφάλιση αυτοκινήτων και θα σας βοηθήσει στην αναζήτησή σας για μια καλή συμφωνία με ένα πλάνο υψηλής ποιότητας.

Η ασφάλιση αυτοκινήτου για τους νέους οδηγούς είναι πολύ δαπανηρή.

Μπορείτε να εξοικονομήσετε κάποια χρήματα, επιλέγοντας το σωστό είδος αυτοκινήτου για νέους οδηγούς. Αν δώσετε στον γιο σας να οδηγεί το Mustang, ετοιμαστείτε να πληρώσετε πολλά. Εάν, από την άλλη πλευρά, μπορείτε να περιορίσετε τον νέο στο πιο beater αυτοκίνητό που σας ανήκει, τα ασφάλιστρα σας θα είναι σημαντικά χαμηλότερα.

Ξέρατε ότι ένα απλό χαρακτηριστικό για το αυτοκίνητό σας όπως το σύστημα αντιεμπλοκής των τροχών σας δίνει το δικαίωμα σε μια ασφαλιστική έκπτωση;

Είναι αλήθεια, όσο ασφαλέστερο είναι το όχημα σας, τόσο λιγότερο θα πρέπει τελικά να πληρώσετε για την ασφάλισή του. Έτσι, όταν ψάχνετε για αυτοκίνητο, ξοδέψτε λίγα επιπλέον για τα χαρακτηριστικά ασφαλείας και θα ανταμειφθείτε μακροπρόθεσμα μέσω των χαμηλότερων ασφάλιστρων.

Αν είστε νέος οδηγός που θέλει να αγοράσει ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο αυτοκινήτου, αλλά δεν θέλετε να πληρώσετε τα μαλλιοκέφαλά σας, ένα σημαντικό πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να βρείτε έναν μεγαλύτερο οδηγό για να μοιραστείτε την ασφάλιση μαζί του.

Όπως όταν παίρνετε κάποιον με καλή πίστωση να συν-υπογράψει ένα δάνειο μαζί σας, ένας μεγαλύτερος, έμπειρος οδηγός θα ρίξει τις πληρωμές της ασφάλισής σας αρκετά.

Υπάρχουν πολλές πτυχές της ασφάλισης αυτοκινήτων.

Τις περισσότερες φορές οι ενδιαφερόμενοι τις αγνοούν παντελώς, όπως το σύστημα βαθμολόγησης ομάδων αυτοκινήτων. Ελέγξτε αυτό το συγκεκριμένο σύστημα βαθμολόγησης, πριν να αγοράσετε ένα όχημα. Θα βρείτε αυτοκίνητα και φορτηγά με βαθμολογία από 1 έως 20. Αγοράζοντας τα χαμηλότερης αξιολόγησης αυτοκίνητα σε αυτή τη λίστα θα εξοικονομήσετε χρήματα.

Αν είστε παντρεμένοι, μπορείτε να χαμηλώσετε τις μηνιαίες πληρωμές ασφάλισης του αυτοκινήτου σας απλά βάζοντας την σύζυγό σας στην ασφάλειά σας. Πολλές ασφαλιστικές εταιρείες βλέπουν το γάμο ως ένα σημάδι σταθερότητας και υποθέτουν ότι ένα παντρεμένο άτομο είναι ασφαλέστερος οδηγός από ένα που δεν είναι, ειδικά αν έχετε παιδιά ως ζευγάρι.

Αν αγοράζετε αυτοκίνητο μόνο για να τριγυρνάτε στην πόλη, δείτε αν η ασφαλιστική σας εταιρεία προσφέρει εκπτώσεις για οδήγηση λίγων διανυθέντων χιλιομέτρων. Όσο λιγότερο οδηγείτε, τόσο λιγότερο πιθανό είναι να έχετε ένα ατύχημα για το οποίο θα πρέπει να πληρώσει η ασφαλιστική σας. Οι περισσότερες εταιρείες το αναγνωρίζουν αυτό με προσφορές με έκπτωση.

Αν το αυτοκίνητό σας δεν είναι ιδιαίτερα ακριβό, προχωρήστε και επιλέξτε αυτή με το ελάχιστο ποσό, όταν αγοράζετε ασφάλιση. Αυτή είναι η εντελώς βασική κάλυψη που απαιτείται νόμιμα από το κράτος σας.

Ενώ η ελάχιστη ασφάλιση παρέχει πολύ περιορισμένη οικονομική βοήθεια, όταν κάνετε μια αξίωση, οι ανάγκες σας κατά πάσα πιθανότητα θα είναι λίγες, αν το αυτοκίνητό σας είναι επίσης μέτριο. Η ελάχιστη κάλυψη αστικής ευθύνης είναι η φθηνότερη ασφάλιση που μπορείτε να πάρετε.

Τώρα που έχετε αποκτήσει κάποια εικόνα στις διαφορετικές επιλογές της ασφάλισης αυτοκινήτων, θα πρέπει να είστε σε θέση να κάνει μια εκπαιδευμένη και ενημερωμένη επιλογή σχετικά με το είδος της ασφάλισης που θα θέλατε να αποκτήσετε. Η ασφάλιση του αυτοκινήτου σας είναι μια σημαντική απόφαση, οπότε ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοηθήσει να κάνετε τη σωστή επιλογή!