Ιστορικά Στοιχεία Σχετικά Με Καταχωρήσεις Πινακίδων Αυτοκινήτων

By | 20 Δεκεμβρίου 2017

Το Σεπτέμβριο του 2001, ο Οργανισμός Αδειοδότησης Οδηγών και Οχημάτων (DVLA) εισήγαγε ένα νέο σύστημα καταχώρισης πινακίδων που σχεδιάστηκε για να διαρκέσει 49 έτη. Η νέα αλλαγή χαιρετίστηκε όχι μόνο από τους αντιπροσώπους αυτοκινήτων αλλά και από τον κλάδο της ασφάλισης αυτοκινήτων, καθώς η DVLA αποφάσισε επίσης να εκδίδει νέες εγγραφές αυτοκινήτων δύο φορές το χρόνο αντί για μία φορά το χρόνο.

Καταχωρήσεις Πινακίδων Αυτοκινήτων

Στο παρελθόν, νέες καταχωρίσεις εκδόθηκαν την 1η Αυγούστου κάθε έτους.

Αναπόφευκτα αυτό προκάλεσε έναν μεγάλο πονοκέφαλο για τις ασφαλιστικές εταιρείες, καθώς τόσοι πολλοί άνθρωποι χρειάζονται ασφάλιση αυτή τη στιγμή. Αυτή η ετήσια βιασύνη για ασφάλειες ενισχύθηκε από το καλοκαίρι, όταν οι περισσότεροι άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων των υπαλλήλων της ασφαλιστικής εταιρείας, πηγαίνουν για διακοπές. Σήμερα, οι νέες εγγραφές εκδίδονται τον Μάρτιο και τον Σεπτέμβριο. Αυτό διευκολύνει τον φόρτο εργασίας των ασφαλιστικών εταιρειών και τους επιτρέπει να εργάζονται πιο εύκολα για την αύξηση των κλήσεων.

Φυσικά, το παλιό σύστημα έτρεξε για περίπου 38 χρόνια και έτσι υπάρχει ακόμα ένας μεγάλος πληθυσμός ανθρώπων που χρειάζονται ανανέωση ασφάλισης την 1η Αυγούστου. Έτσι γύρω από τον Ιούλιο, τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο, οι ασφαλιστικές εταιρείες εξακολουθούν να είναι ιδιαίτερα απασχολημένες και γενικά μπορείτε να περιμένετε να περιμένουν μεγάλα τηλεφωνικά κέντρα με πολλές άμεσες εταιρείες.

Χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο είναι ένας πολύ ευκολότερος και ταχύτερος τρόπος για να πάρει το νέο σας ασφαλιστικό απόσπασμα αυτοκινήτου. Το Accept Direct έχει ένα πολύ γρήγορο σύστημα ηλεκτρονικής προσφοράς, το οποίο μειώνει την ανάγκη αναμονής ενός ατόμου τηλεφωνικού κέντρου για απάντηση. Ο δικτυακός τόπος Accept Direct είναι διαθέσιμος 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο και μαζί με την αδελφή του ιστότοπου ηλεκτρονικών αξιώσεων θα σας παραδώσει ένα ανταγωνιστικό απόσπασμα μέσα σε λίγα λεπτά.