Πως Να Μειώσετε Τις Τιμές Των Ασφαλίστρων Του Αυτοκινήτου σας

By | 1 Ιουλίου 2018

Πως Να Μειώσετε Τις Τιμές Των Ασφαλίστρων Τα ποσοστά ασφάλισης αυτοκινήτων είναι απαγορευτικά στις μέρες μας. Πολλές οικογένειες αγωνίζονται πραγματικά να πληρώσουν τον λογαριασμό ασφάλισης αυτοκινήτων κάθε μήνα. Και τα ποσοστά ασφάλισης αυτοκινήτου διαφέρουν συνεχώς. Έτσι, αν το κόστος ασφάλισης αυτοκινήτου είναι ένα ζήτημα για σας, τι μπορείτε να κάνετε για αυτό;

Η ασφαλιστική βιομηχανία αυτοκινήτων είναι μια τεράστια βιομηχανία. Είναι επίσης εξαιρετικά ανταγωνιστική και τα ποσοστά ασφάλισης αυτοκινήτων ποικίλλουν με την πάροδο του χρόνου καθώς οι εταιρείες ασφάλισης αυτοκινήτων ανταγωνίζονται για τις επιχειρήσεις. Τα ποσοστά ασφάλισης αυτοκινήτων είναι συχνά πολύ ρευστά.

Είναι απολύτως δυνατό να μειώσετε το κόστος των ασφαλιστικών σας ποσοστών, μεταβάλλοντας τη συμπεριφορά σας και μπορείτε να το κάνετε αυτό έχοντας καλύτερη κατανόηση του τρόπου αξιολόγησης των ποσοστών.

Τα ποσοστά ασφάλισης αυτοκινήτων βασίζονται σε εκτίμηση του κινδύνου. Ενώ οι ασφαλιστικές εταιρείες διαφοροποιούν τα ποσοστά τους για να ανταγωνίζονται με άλλες ασφαλιστικές εταιρείες, αλλάζουν επίσης τα ποσοστά τους με βάση την εκτίμηση του κινδύνου που θέτει ένας συγκεκριμένος οδηγός που οδηγεί ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Το κάνουν αυτό γιατί δεν έχει νόημα να αγοράσετε επιχειρήσεις με χαμηλά ποσοστά ασφάλισης αυτοκινήτων και στη συνέχεια να ασφαλίσετε τους οδηγούς υψηλού κινδύνου σε αυτά τα ποσοστά. Αυτή είναι μια συνταγή για την απώλεια χρημάτων.

Πως να μειώσετε τον κίνδυνο; Έτσι, εάν μειώσετε τον κίνδυνο σας, χαμηλώστε την ασφάλειά σας. Λοιπόν, υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους η δική σας συμπεριφορά οδήγησης και αυτοκινήτου μπορεί να επηρεάσει τα ποσοστά ασφάλισης αυτοκινήτου σας.

Ρίξτε μια ματιά στο αυτοκίνητο που οδηγείτε. Είναι κατάλληλο για τις τρέχουσες ανάγκες σας; Εάν όχι τότε θα ήταν χρήσιμο να εξετάσουμε μια αλλαγή;

Διαφορετικά αυτοκίνητα προσελκύουν διαφορετικά ποσοστά αυτόματης ασφάλισης. Τα αθλητικά αυτοκίνητα, τα αυτοκίνητα υψηλής ισχύος και τα αυτοκίνητα που διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο κλοπής προσελκύουν υψηλότερα ποσοστά. Πόσο καιρό είχατε το αυτοκίνητό σας και θα ήταν συνετό να σκεφτείτε ένα άλλο που θα ήταν φθηνότερο να ασφαλιστεί και πιο χρήσιμο για εσάς;

Είστε ασφαλής οδηγός; Κρατάτε το όριο ταχύτητας; Υπάρχει κίνδυνος άλλων παραβάσεων; Πολλοί άνθρωποι δεν σκέφτονται για κάποιες από τις συνέπειες της επιτάχυνσης των εισιτηρίων και των παραβάσεων οδήγησης μέχρι που έχουν δει τις επόμενες νομοσχέδιο ασφάλισης αυτοκινήτων τους.

Το προφίλ σας είναι ένα άμεσο αποτέλεσμα της οδήγησης σας. Ένα καθαρό ρεκόρ οδήγησης και θα ανταμειφθείτε με φθηνότερες τιμές. Ένα κακό ρεκόρ οδήγησης και θα σας τιμωρηθεί, συνήθως για αρκετό καιρό.

Είστε πρόθυμοι να παρακολουθήσετε μαθήματα κατάρτισης οδηγών; Πολλές εταιρείες ασφάλισης αυτοκινήτων προσφέρουν ειδικές εκπτώσεις για τους οδηγούς που παρακολουθούν μαθήματα. Γιατί; Χαμηλότερος κίνδυνος.

Είστε πρόθυμοι να οδηγήσετε λιγότερο; Θα μπορούσατε να συγκρατήσετε αυτοκίνητο ή να χρησιμοποιήσετε τα μέσα μαζικής μεταφοράς για να φτάσετε στην εργασία; Οι εταιρείες ασφάλισης αυτοκινήτων εξετάζουν το ποσό της οδήγησης τους πελάτες τους κατά την εκτίμηση των ποσοστών ασφάλισης αυτοκινήτων τους. Γιατί; Χαμηλότερος κίνδυνος. Τα λιγότερα μίλια που οδηγούνται ισοδυναμούν με μικρότερο κίνδυνο. Και θα εξοικονομήσετε και άλλα έξοδα αυτοκινήτου.

Έτσι, εάν τα έξοδα ασφάλισης αυτοκινήτου είναι ένα ζήτημα για εσάς και την οικογένειά σας, υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να κάνετε. Αυτά είναι μόνο μερικά από αυτά τα πράγματα, υπάρχουν πολλά άλλα. Τα ποσοστά ασφάλισης αυτοκινήτων δεν έχουν τεθεί σε πέτρα.