Οδήγηση Στο Εξωτερικό Και Προβληματισμοί Σχετικά Με Τις Επιλογές

By | 19 Νοεμβρίου 2018

Είτε ψάχνετε για ασφάλιση αυτοκινήτου στον Καναδά, τις ΗΠΑ ή κάπου αλλού, η εξεύρεση αυτοκινητιστικής έκπτωσης με έκπτωση μπορεί να σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να πάρετε αυτόματα ασφαλιστικά online αποσπάσματα.

Η εύρεση της αυτόματης έκπτωσης ασφάλισης είναι στην πραγματικότητα αρκετά απλή αν χρησιμοποιείτε τα ηλεκτρονικά εργαλεία που είναι στη διάθεσή σας. Υπάρχουν πολλές ασφαλιστικές εταιρείες που θα σας προσφέρουν online ασφαλιστικά αποσπάσματα και στη συνέχεια θα σας επιτρέψουν να αγοράσετε την ασφάλειά σας απευθείας από την καρέκλα του υπολογιστή σας.

Αυτό που θέλετε να είστε βέβαιοι να κάνετε είναι να πάρετε πολλά εισαγωγικά. Θα πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι συγκρίνετε την κάλυψη. Διαβάστε όλες τις κρυφές ρήτρες και λάβετε όλες τις λεπτομέρειες για να βεβαιωθείτε ότι συγκρίνετε την ίδια κάλυψη. Σας συνιστούμε να λάβετε τουλάχιστον 10 εισαγωγικά.

Αγοράζοντας online ασφάλιση μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα. Δεν υπάρχει πλέον σπαταλημένος χρόνος να παραμένετε σε αναμονή στο τηλέφωνο ή να οδηγείτε την πόλη από μια ασφαλιστική εταιρεία σε μια άλλη και στη συνέχεια να περιμένετε να δείτε έναν πράκτορα. Τώρα μπορείτε να ολοκληρώσετε όλα αυτά με μερικά κλικ του ποντικιού.

Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε έως και 40% με online αγορές. Ο ασφαλιστικός κλάδος είναι πολύ ανταγωνιστικός και με την εμφάνιση των online ασφαλιστικών αγορών έχει γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστική.

Στις ιστοσελίδες ίσως χρειαστεί να περιμένετε έως και 24 ώρες για να πάρετε το quote πίσω, αλλά αυτό δεν είναι πάρα πολύ κακό. Θυμηθείτε να είστε ειλικρινείς σχετικά με τις αιτήσεις quote.

Οι ασφαλιστικές εταιρείες θα επικυρώσουν τις πληροφορίες που παρέχετε έτσι, αν πείτε λίγο λευκά ψέματα και κερδίζετε ένα καλύτερο ποσοστό, θα το πάρουν μακριά από σας αργότερα ή χειρότερα αλλά θα ακυρώσετε την ασφάλειά σας.

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να πάρετε μια έκπτωση. Ένα καθαρό ρεκόρ οδήγησης, χωρίς εισιτήρια, χωρίς ατύχημα, την ηλικία σας, οι οδηγοί πάνω από 50 συχνά λαμβάνουν επιπλέον έκπτωση.

Ο τύπος κάλυψης που επιλέγετε μπορεί επίσης να σας κερδίσει μια μεγαλύτερη έκπτωση. Για παράδειγμα, όσο υψηλότερη είναι η έκπτωση, τόσο μεγαλύτερη είναι η έκπτωση. Διαφορετικοί τύποι οχημάτων θα κερδίσουν επίσης μεγαλύτερες εκπτώσεις. Τα περισσότερα χαρακτηριστικά ασφαλείας που έχει το όχημά σας έχουν την μεγαλύτερη έκπτωση που θα κερδίσουν. Επίσης, όσο λιγότερη οδήγηση κάνετε, τόσο μεγαλύτερη έκπτωση θα κερδίσετε.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να εξετάσετε κατά την αγορά ασφάλισης, όλα επηρεάζουν τα ποσοστά σας.

Πρέπει να αποφασίσετε ποια κάλυψη χρειάζεστε και πόσα από αυτά χρειάζεστε πριν ζητήσετε εισαγωγικά. Με αυτόν τον τρόπο θα ζητάτε από κάθε ασφαλιστική εταιρεία την ίδια κάλυψη.

Πώς Επηρεάζει Το Ιστορικό Πίστωσης Τους Συντελεστές Ασφάλισης;

Ορισμένα κράτη και επαρχίες απαιτούν ελάχιστη κάλυψη, όπως με ασφάλιση αστικής ευθύνης. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε και κατανοείτε ποια κάλυψη απαιτείται από το νόμο και βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριλάβει αυτές τις καλύψεις στο αίτημά σας για προσφορές.

Πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι επιλέγετε αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες για να τις αντιμετωπίζετε.

Μεγάλη εξοικονόμηση είναι μόνο μια καλή συμφωνία αν σε περίπτωση ατυχήματος ασφαλιστική εταιρεία σας πολύ γρήγορα χειρίζεται την αξίωση. Οι εταιρείες που σπρώχνουν ισχυρισμούς και παρατείνουν την πληρωμή δεν είναι καμία συμφωνία!

Έτσι, αν η ασφάλειά σας είναι οφειλόμενη ή έρχεται σύντομα, τώρα είναι μια καλή στιγμή για να αρχίσετε να ελέγχετε τα ποσοστά και να δείτε τι είδους εκπτώσεις μπορείτε να πάρετε. Έτσι λοιπόν η ερώτηση είναι εσείς είστε έτοιμοι να εξοικονομήσετε χρήματα;