Μην Κάνετε Περιττά Έξοδα Όταν Αγοράζετε Ένα Συμβόλαιο

By | 22 Δεκεμβρίου 2017

Φαίνεται ότι η τιμή των πάντων αυξάνεται. Το ποσό που ένα σπίτι μπορεί να κοστίσει στις αρχές της δεκαετίας του ’70 είναι το ποσό που θα πληρώσετε για ένα νέο αυτοκίνητο στον 21ο αιώνα. Οι εταιρείες πετρελαίου έχουν χρησιμοποιήσει τα προβλήματα στη Νοτιοδυτική Ασία ως δικαιολογία για να στείλουν τις τιμές του φυσικού αερίου μέσω της στέγης.

Και το κόστος της ειρήνης κατά την οδήγηση του οχήματός σας γνωρίζοντας αν εσείς ή το όχημά σας τραυματιστείτε σε ένα ατύχημα που θα καλύπτετε έχει γίνει αστρονομικό. Τι μπορείτε λοιπόν να κάνετε για να μειώσετε τα ασφαλιστικά σας ασφάλιστρα, ώστε να μην αισθάνεστε σαν να πληρώνετε υποθήκη σε αντάλλαγμα για ένα όχημα και ένα σημείωμα αυτοκινήτου σε αντάλλαγμα για ασφάλιση;

Εξετάστε Πόση Κάλυψη Πραγματικά Πρέπει Να Αγοράσετε Και Την Τιμή Που Θα Πληρώσετε

Σκεφτείτε τη σύγκρουση και την ολοκληρωμένη κάλυψη, που είναι πόσο θα σας επιστραφούν τα έξοδα απώλειας ή καταστροφής του οχήματός σας. Έχετε κάλυψη σύγκρουσης ύψους 30.000 δολαρίων για ένα όχημα αξίας 12.000 δολαρίων; Είναι η ασφαλιστική εταιρεία πραγματικά να σας δώσει $ 30.000 όταν το όχημά σας αξίζει μόνο $ 12.000, δυστυχώς όχι;

Μην Κάνετε Περιττά Έξοδα

Αν μισθώνετε ή χρηματοδοτείτε το όχημά σας, αυτές οι καλύψεις μπορεί να απαιτηθούν, ωστόσο εάν οδηγείτε ένα παλαιότερο αυτοκίνητο που έχει υποτιμηθεί σημαντικά, ίσως θελήσετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο εξοικονόμησης στην πριμοδότηση σας, αποθέτοντας αυτή την κάλυψη. Πριν την απόρριψή σας σιγουρευτείτε ότι μπορείτε να αντέξετε οικονομικά το πόδι του λογαριασμού για το συνολικό κόστος της αντικατάστασης αυτού του οχήματος, αν χαθεί.

Σκεφτείτε Το Κόστος Της Ασφαλιστικής Κάλυψης Του Σπορ Αυτοκινήτου

Εάν τα υψηλότερα ασφάλιστρα είναι μια μικρή τιμή για να πληρώσετε για να πάει από 0 έως 60 σε .5 δευτερόλεπτα προχωρήστε και αγοράστε ότι η Ferrari, αν δεν εξετάσει το sedan.

Γενικά δεν μπορείτε να βοηθήσετε όπου ζείτε, αλλά αναμένετε ότι θα πληρώσετε υψηλότερα ασφάλιστρα σε πόλεις ή κωμοπόλεις που έχουν υψηλά ποσοστά ατυχημάτων και βανδαλισμού σε αντίθεση με πιο αγροτικές περιοχές με χαμηλή εγκληματικότητα. Τα χρωμοσώματα Χ και Υ είναι τύχη της κλήρωσης και όλοι γερνούν με τον ίδιο αργό ρυθμό. Ω και φυσικά ο καθένας δεν μπορεί να βρει εκείνο τον ιδιαίτερο κάποιον και να εγκατασταθεί αμέσως, αλλά εάν είχατε τον έλεγχο πάνω σε οποιοδήποτε από αυτά τα πράγματα θα βοηθούσε στον έλεγχο των ασφαλίστρων σας.

Ενιαία, τα νεαρά αρσενικά κάτω από την ηλικία των 25 παίρνουν το κοντό άκρο του ραβδιού σε αυτή τη συμφωνία έτσι εάν πέσετε σε αυτή την κατηγορία αντισταθμίστε αυτή την αύξηση των τιμών αγοράζοντας ένα πιο ευαίσθητο όχημα. Σκεφτείτε να καθυστερήσετε την αγορά αυτού του κερασιού κόκκινου Mustang μέχρι μετά να είστε 26 ετών και παντρεμένος. Μια άλλη πτυχή των υψηλότερων ασφαλίστρων είναι το αρχείο οδήγησης. Οι οδηγοί που προκαλούν ατυχήματα θα το πληρώσουν στα ασφάλιστρα.

Εάν είστε οδηγός υψηλού κινδύνου, η ασφαλιστική εταιρεία πρόκειται να συμπληρώσει τα χρήματα που χάνονται στους ασφαλείς οδηγούς αυξάνοντας το ποσό που θα πρέπει να πληρώσετε. Έτσι επιβραδύνετε, αφήστε νωρίτερα, να είστε υπομονετικοί και να σκεφτείτε πόσα χρήματα μπορείτε να αποθηκεύσετε κάθε χρόνο ακολουθώντας τους νόμους της κυκλοφορίας.