Νέες Έννοιες στην Ασφάλεια Αυτοκινήτου – Πληρωμή Με Το Χιλιόμετρο

By | 25 Δεκεμβρίου 2017

Μπορείτε να πληρώσετε καθώς μιλάτε με ένα σχέδιο κινητού τηλεφώνου, οπότε γιατί να μην πληρώσετε καθώς οδηγείτε αυτόματη ασφάλιση; Ακούγεται σαν μια καλή ιδέα. αλλά θα πληρώσει καθώς οδηγείτε αυτόματη ασφαλιστική εργασία για σας;

Πληρωμή Με Το Χιλιόμετρο

Η ιδέα πίσω από την αμοιβή καθώς οδηγείτε αυτόματη ασφάλιση είναι απλή. Βασικά αυτό είναι – εάν δεν οδηγείτε πολύ, δεν θα πληρώσετε υψηλά ασφάλιστρα. Οι υποστηρικτές αυτού του τύπου ασφαλιστικού συμβολαίου πιστεύουν ότι υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα σε αυτό το είδος προγράμματος. Μειώστε την ατμοσφαιρική ρύπανση, μειώστε την κατανάλωση φυσικού αερίου και μειώστε το κόστος μεταξύ των καταναλωτών.

Τι συμβαίνει αν η πισίνα αυτοκινήτων για εργασία, ή να πάρετε τη δημόσια διαμετακόμιση;Δεν χρησιμοποιείτε το αυτοκίνητό σας πολύ, τόσο γιατί πληρώνετε υψηλά ασφάλιστρα. Με μια αμοιβή, όπως σας οδηγούν τα ασφάλιστρα αυτόματης ασφάλισης θα είστε σε θέση να κυριολεκτικά πληρώνουν καθώς πηγαίνετε. Μια άλλη κατάσταση όπου αυτό το σχέδιο θα ήταν επωφελές είναι αυτό πολλών συνταξιούχων που έχουν χειμωνιάτικες κατοικίες σε εύκρατα κλίματα, τα «snowbirds» που ζουν στη Φλόριντα ή την Αριζόνα έξι μήνες του έτους και έξι μήνες στη Νέα Υόρκη ή το Τορόντο για παράδειγμα.

Ουσιαστικά, οι ασφαλιστικές εταιρείες θα καθόριζαν ένα μέσο ποσό οδήγησης για κάθε τύπο αυτοκινήτου. Θα μπορούσε τότε να κατανεμηθεί σε ένα σεντ ανά μίλι βάση. Αν θέλατε να πληρώσετε καθώς οδηγείτε σύστημα αυτόματης ασφάλισης θα μπορούσατε να αγοράσετε ένα ορισμένο αριθμό μιλίων και θα καλύπτεστε για ασφάλιση κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Πληρώστε καθώς οδηγείτε αυτόματη ασφάλιση είναι μια εξαιρετική ιδέα για εκείνα τα άτομα που δεν χρησιμοποιούν το αυτοκίνητό τους πάρα πολύ ή προσπαθούν να βρουν μεθόδους εξοικονόμησης κόστους ή εναλλακτικές λύσεις εξοικονόμησης περιβάλλοντος. Επί του παρόντος, αυτός ο τύπος προγράμματος δεν είναι ακόμα διαθέσιμος, αλλά υπάρχουν υποστηρικτές σε πολλά κράτη που ελπίζουν να το αλλάξουν σύντομα.

Ομάδες όπως η Υπηρεσία Περιβαλλοντικής Προστασίας, εργάζονται για να οργανώσουν έναν εθνικό συνεταιρισμό που θα συνεργαστεί με τις ασφαλιστικές εταιρείες για να προσφέρουν βαθιές εκπτώσεις για οδηγούς μικρών διανυθέντων χιλιομέτρων. στα μισά του δρόμου ένα βήμα προς την ασφάλεια PAYD (Pay As You Drive).

Η General Motors και οι On-Star προσφέρουν τιμές PAYD. Στα μέσα του 2004 η Ασφάλεια της General Motors Acceptance Corporation (GMAC) άρχισε να προσφέρει εκπτώσεις με χιλιόμετρα στους συνδρομητές της OnStar που βρίσκονται σε ορισμένες πολιτείες. Το σύστημα OnStar αναφέρει τις μετρήσεις χιλιομετρητή του οχήματος στην αρχή και στο τέλος του όρου πολιτικής για την επαλήθευση των διανυθέντων χιλιομέτρων. Αυτοκινητιστής που οδηγεί λιγότερο από τα καθορισμένα ετήσια χιλιόμετρα μπορεί να λάβει ασφαλιστικές πριμοδοτήσεις μέχρι 40%.