Τι Να Προσέξετε Πριν Διαπραγματευτείτε Το Ασφαλιστικό Συμβόλαιο Σας

By | 14 Δεκεμβρίου 2017

Μπορείτε να αλλάξετε ορισμένα πράγματα που επηρεάζουν το ασφαλιστικό σας κόστος, ενώ άλλα πράγματα είναι σταθερά και δεν μπορούν να αλλάξουν.

Τι Να Προσέξετε Πριν Διαπραγματευτείτε

Η απαίτηση για υψηλότερη έκπτωση μπορεί να μειώσει το ασφάλιστρο σας. Διαβάστε παρακάτω για μερικούς τρόπους για να μειώσετε την τιμή που πληρώνετε για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας.

Προκειμένου να εξασφαλιστεί η σωστή κάλυψη, συζητήστε εκ των προτέρων την πιθανή προσαρμογή του οχήματος με έναν ασφαλιστικό πράκτορα εκ των προτέρων. Μπορεί να διαπιστώσετε, για παράδειγμα, ότι τα 2.000 ευρώ που δαπανήσατε για να αναβαθμίσετε το αυτοκίνητό σας σε μορφή αγωνιστικών αυτοκινήτων προσέθεσαν λιγότερα από €500 στις εκτιμημένες τιμές του οχήματος. Σε περίπτωση που το όχημα κλαπεί, έχετε χάσει τη διαφορά.

Πολλά κράτη θα απαιτήσουν να έχετε ασφάλιση αστικής ευθύνης, τουλάχιστον αν έχετε αυτοκίνητο. Είναι δική σας ευθύνη ως πολίτης να γνωρίζετε αν το κράτος σας απαιτεί αυτόματη ασφάλιση και να τηρεί το ελάχιστο επίπεδο κάλυψης για το κράτος σας. Εάν συμβεί να συμμετάσχετε σε ατύχημα χωρίς ασφάλιση, θα μπορούσατε να παραβιάζετε το νόμο και να αντιμετωπίζετε επίσης σοβαρή νομισματική ζημία.

Κάλυψη Πέρα ​​από Το Νόμιμα Απαιτούμενο Ελάχιστο Είναι Πάντα Μια Επιλογή

Ενώ αυτά τα επιπλέον χαρακτηριστικά θα κοστίζουν περισσότερο, ίσως αξίζουν τον κόπο. Εάν πέσετε σε ατύχημα με κάποιον που δεν έχει ασφάλιση ή είστε θύμα χτύπημα-και-τρέξιμο, θα λυπάστε αν δεν έχετε κάλυψη των ασφαλισμένων αυτοκινήτων.

Αποφασίστε πόση κάλυψη χρειάζεστε όταν κάνετε αγορές για αυτόματη ασφάλιση. Ορισμένες επιλογές δεν θα έχουν νόημα για τη ζωή ή την κατάστασή σας. Εάν έχετε υψηλό περιστατικό ατυχημάτων, πρέπει να πάρετε κάλυψη σύγκρουσης για να εξασφαλίσετε ότι το αυτοκίνητό σας θα επισκευαστεί σε περίπτωση μικρών ατυχημάτων.

Πριν αγοράσετε την ασφάλιση αυτοκινήτων, λάβετε αποσπάσματα από διάφορες εταιρείες. Στον ασφαλιστικό κόσμο, θα διαπιστώσετε ότι τα ποσοστά μπορεί να διαφέρουν σημαντικά από εταιρία σε εταιρεία. Για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το καλύτερο κτύπημα για το δολάριο σας, κάνετε ένα σημείο για να ψωνίσετε νέα εισαγωγικά τουλάχιστον μία φορά το χρόνο. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι τα στοιχεία πολιτικής για κάθε προσφορά είναι πολύ παρόμοια.

Τα ποσοστά ασφάλισης διαφέρουν ανάλογα με τον τόπο διαμονής σας. εάν εξετάζετε μια κίνηση, εξετάστε τα ποσοστά ασφάλισης. Τα ποσοστά ασφάλισης ποικίλλουν λόγω των πιθανών κλοπών ή ατυχημάτων, ενώ τα προάστια και οι αγροτικές περιοχές είναι γενικά φθηνότερα από τις πόλεις.

Όταν εξετάζετε μια αλλαγή ασφαλιστικής κάλυψης για το αυτοκίνητό σας, φροντίστε να συνεχίσετε την υπάρχουσα κάλυψή σας κατά τη διάρκεια της αναζήτησης. Δεν υπάρχει ποτέ χρόνος όταν δεν θέλετε να έχετε ασφάλιση αυτοκινήτου, ακόμα κι αν είναι για πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Δημιουργήστε μια λίστα με τις εκπτώσεις της εταιρείας, δείτε το και δείτε ποια από αυτά μπορείτε να πάρετε. Το ποσό που μπορείτε να αποθηκεύσετε με τις εκπτώσεις μπορεί να είναι συγκλονιστικό.

Δεν Είναι Όλες Οι Ασφαλιστικές Εταιρείες Το Ίδιο

Αν είστε δυσαρεστημένοι με το απόσπασμα αυτόματης ασφάλισης, ελέγξτε τις τιμές των ανταγωνιστών. Πιθανότατα, θα μπορείτε να βρείτε μια φθηνότερη επιλογή.

Ασφαλιστικές Εταιρείες

Όταν ψάχνετε για αυτόματη ασφάλιση, λάβετε αποσπάσματα από διάφορες εταιρείες. Οι αποδόσεις είναι, θα πρέπει να περάσετε λίγο χρόνο ψάχνετε, αν θέλετε να πάρετε ένα πραγματικά μεγάλο ποσοστό.

Για να μειώσετε τα ποσοστά ασφάλισης αυτοκινήτου, εργάζονται για την αύξηση του βαθμού σας FICO. Οι εταιρείες ασφάλισης αυτοκινήτων θα περάσουν από την πιστωτική σας έκθεση. Οι ασφαλιστικές εταιρείες χρησιμοποιούν τις βαθμολογίες πιστοληπτικής ικανότητας ως έναν από τους παράγοντες καθορισμού των επιτοκίων σας, επειδή οι μελέτες έχουν βρει μια συσχέτιση μεταξύ των ατόμων με χαμηλά πιστωτικά αποτελέσματα και των ατόμων που εισέρχονται σε ατυχήματα. Τα ποσοστά του ασφαλιστηρίου συμβολαίου θα παραμείνουν χαμηλότερα αν η πίστωση σας είναι σε αξιοπρεπή μορφή.

Εάν έχετε ένα παρελθόν ατύχημα ή ένα εισιτήριο που οδηγεί τα ασφαλιστικά σας ποσοστά επάνω, μπορεί να είστε σε θέση να συνεργαστείτε με την ασφαλιστική σας εταιρεία για να βρείτε έναν τρόπο να μειώσετε το κόστος σας πίσω σε ένα διαχειρίσιμο μέγεθος. Για παράδειγμα, αν έχετε εισιτήριο ή έχετε ένα ατύχημα που έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση του ποσοστού, ίσως να μπορείτε να το αντιστρέψετε αν ολοκληρώσετε ένα αμυντικό πρόγραμμα οδήγησης. Οι εταιρείες όπως το προσφέρουν προσωρινά μάρκες για να παρακολουθούν τις καθημερινές σας οδηγικές συνήθειες και αν είναι συνεπώς υπεύθυνοι, θα μειώσουν το επιτόκιο σας.

Πάντα Υπάρχουν Τρόποι Να Μειώσετε Το Κόστος

Τα αγωνιστικά μαθήματα οδήγησης προσφέρουν έναν εύκολο τρόπο να απολαμβάνετε μειωμένα ασφάλιστρα. Σχεδόν κάθε ασφαλιστική εταιρεία αυτοκινήτων προσφέρει μείωση των ασφαλίστρων για τέτοια μαθήματα και θα βελτιώσετε τις ικανότητες οδήγησης. Συμβουλευτείτε την τοπική σχολή οδήγησης για να δείτε αν αυτά τα μαθήματα είναι διαθέσιμα. Μπορείτε επίσης να τα βρείτε στο διαδίκτυο.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμβουλευτεί την ασφαλιστική σας εταιρεία για να δείτε ποιες εκπτώσεις θα είναι διαθέσιμες σε εσάς. Μερικές φορές τα διαλείμματα δίνονται στους οδηγούς που ταξιδεύουν κάτω από 7.500 μίλια το χρόνο. Επιπλέον, το ασφαλιστικό σας ασφάλιστρο ενδέχεται να είναι χαμηλότερο αν χρησιμοποιείτε δημόσια μέσα μεταφοράς για να φτάσετε στην εργασία. Δοκιμάστε να κάνετε carpooling εάν δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό.

Μπορεί να έχετε παρατηρήσει ότι μπορείτε να αλλάξετε εντελώς την τιμή της ασφάλειάς σας. Ορισμένα από αυτά περιλαμβάνουν το χώρο όπου ζείτε, την απόσταση που μετακινείτε και το προσωπικό σας αρχείο οδήγησης. Γνωρίζοντας σχετικά με αυτούς τους παράγοντες και τον τρόπο με τον οποίο ισχύουν για εσάς, μπορείτε να μειώσετε τα ασφάλιστρά σας σε επίπεδα που μπορείτε άνετα να αντέξετε οικονομικά.