Ποιος Είναι Ο Ρόλος Του Διαμεσολαβητή Για Το Αυτοκίνητό Σας

By | 16 Ιουνίου 2018

Ένας μηχανισμός αυτόματης ασφάλισης λειτουργεί για την ασφαλιστική εταιρεία με την οποία αγοράζετε μια πολιτική. Ορισμένες ασφαλιστικές εταιρείες χρησιμοποιούν ανεξάρτητους Διαμεσολαβητές, ώστε να αποκτήσουν μια αμερόληπτη έκθεση.

 Διαμεσολαβητή Για Το Αυτοκίνητό ΣαςΌταν έχετε ένα ατύχημα και κάνετε αξίωση στην την ασφάλειά σας. Η εταιρεία θα στείλει έναν Διαμεσολαβητή για να αποκτήσει πρόσβαση στις ζημιές και να βρει τα χρήματα που θα χρειαστούν για την ολοκλήρωση των επισκευών. Ο Διαμεσολαβητής αυτόματης ασφάλισης πρέπει να έρθει σε επαφή με τα συνεργεία για να πάρει μια εκτίμηση για το τι θα κοστίσει τα ανταλλακτικά και η εργασία.

Όταν αναφέρετε μια αξίωση για ατύχημα στην ασφάλειά σας. Θα επικοινωνήσουν με τον κατάλληλο Διαμεσολαβητή. Ο Διαμεσολαβητής ασφάλισης αυτοκινήτου που έχει ανατεθεί στην περίπτωσή σας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να λάβετε τις λεπτομέρειες σχετικά με το πού μπορεί να αξιολογήσει το όχημα.

Στη συνέχεια: Θα λάβετε μια έκθεση από την ασφαλιστική εταιρεία σχετικά με την αξιολόγηση που υποβάλλει ο διακανονιστής της ασφαλιστικής κάλυψης. Αν οι ζημιές υπερβαίνουν την αξία του οχήματος, αυτό θα είναι “διαγραφόμενο”.

Το ποσό που παίρνετε στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο αυτοκινήτου εξαρτάται από την ίδια την πολιτική. Εάν ο διαχειριστής της αυτόματης ασφαλιστικής κάλυψης καθορίσει ότι το όχημα έχει διαγραφεί, η ασφάλιση θα σας καταβάλει τη λογιστική αξία του οχήματος. Αυτό θα μπορούσε να είναι περισσότερο ή λιγότερο από αυτό που αξίζει το αυτοκίνητο.

Ορισμένα ασφαλιστήρια συμβόλαια αυτοκινήτων.Μπορείτε να πληρώσετε επιπλέον για να συμπεριλάβετε μια ρήτρα, δηλώνοντας ότι εάν το όχημα διαγραφεί εντός των δύο πρώτων ετών, θα λάβετε το πλήρες ποσό που πληρώσατε για το αυτοκίνητο.

Ποιος Είναι Ο Ρόλος Του Διαμεσολαβητή Για Το Αυτοκίνητό ΣαςΗ διαδικασία αποζημίωσης. Υπάρχει μια συγκεκριμένη διαδικασία που ένας Διαμεσολαβητής αυτόματης ασφάλισης απαιτήσεων πρέπει να χρησιμοποιήσει για να καταλήξει στο ποσό που η ασφαλιστική εταιρεία θα πληρώσει. Συνήθως θα λάβετε δύο εισαγωγικά – ένα που θα βλέπει το αυτοκίνητο να επισκευάζεται σε μια κορυφή του γκαράζ γραμμής και ένα άλλο αν πάρετε μια τακτοποίηση μετρητών για την απαίτηση και να πάρετε την εργασία τον εαυτό σας.

Ο συντάκτης αυτόματης ασφάλισης γνωρίζει ότι πολλοί άνθρωποι έχουν φίλους που μπορούν να κάνουν το έργο φθηνότερο και συχνά παίρνουν τα χρήματα.

Μόλις αποφασίσετε πώς θέλετε να προχωρήσετε, η ασφαλιστική εταιρεία θα εκδώσει μια επιταγή. Αν πληρώνετε στο όχημα, ο έλεγχος θα γίνει από κοινού μαζί σας και τον δανειστή. Διαφορετικά, η επιταγή έρχεται απευθείας σε εσάς. Η δουλειά του αναθεωρητή αυτόματης ασφάλισης είναι μόνο για την πρόσβαση στις ζημιές.

Κάθε διαφορά που έχετε σχετικά με την αναφορά που κάνει ο διαχειριστής της ασφαλιστικής κάλυψης πρέπει να γίνει μέσω της ασφαλιστικής εταιρείας. Λάβετε αυτό υπόψη, επειδή ο Διαμεσολαβητής είναι μόνο ένα συνηθισμένο άτομο σαν εσάς που προσπαθείτε να ζήσετε.

Ένας μηχανισμός αυτόματης ασφάλισης ασφάλισης δεν είναι εύκολη δουλειά.