Τα Βασικά Σημεία Που Πρέπει Να Έχετε Υπόψη Σας Πριν Ασφαλίσετε Το Όχημα Σας

By | 30 Ιανουαρίου 2018

Ας είμαστε ρεαλιστές, όλοι πρέπει να έχουν ασφάλιση αυτοκινήτου. Εκτός από το γεγονός ότι σχεδόν κάθε κράτος το απαιτεί, είναι λογικό να βλέπει ο οδηγός ότι το όχημά του είναι σωστά ασφαλισμένο.

Η ασφάλιση αυτοκινήτων προσφέρει ιδιοκτησία, ευθύνη και ιατρική κάλυψη. Μια πλήρης πολιτική αποτελείται από έξι χωριστούς τύπους κάλυψης. Η πλειονότητα των κρατών θα επιμείνει να αγοράσετε όλα εκτός από μερικά από αυτά τα είδη καλύψεων. Πριν κάνετε οποιεσδήποτε σημαντικές αποφάσεις σχετικά με το ποια ασφάλεια είναι σωστή για εσάς, είναι καλύτερο να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας σχετικά με τις ασφαλιστικές πολιτικές και τους όρους.

Η βασική κάλυψη που μπορεί να αγοράσει ένας οδηγός είναι ασφάλιση αστικής ευθύνης. Αυτό το είδος της αυτόματης ασφαλιστικής κάλυψης πληρώνει για τη νομική ευθύνη σας σε άλλους για ιατρικά έξοδα και υλικές ζημιές. Τα περισσότερα κράτη απαιτούν ότι κάθε αυτοκίνητο είναι εξοπλισμένο με ασφάλιση αστικής ευθύνης. Αξίζει να αγοράσετε ένα επιπλέον ποσό από το ποσό που απαιτείται για να βεβαιωθείτε ότι τα προσωπικά σας περιουσιακά στοιχεία είναι εξασφαλισμένα σε περίπτωση ατυχήματος.

Η ασφάλιση σύγκρουσης πληρώνει για βλάβες στο δικό σας αυτοκίνητο που προκύπτουν από συντριβή με άλλο αυτοκίνητο, αντικείμενο ή επίσης τα αποτελέσματα της μετατροπής. Αυτό το είδος κάλυψης αυτοκινήτων καλύπτει ακόμη και τις ζημιές που προκαλούνται από τις λακκούβες. Αυτός ο τύπος κάλυψης πωλείται συνήθως σε δύο εκπτώσεις: $ 250 ή $ 1.000. Όσο υψηλότερη είναι η έκπτωσή σας, τόσο χαμηλότερη θα είναι η ασφάλισή σας. Η ασφάλιση σύγκρουσης είναι προαιρετική από τα περισσότερα πρότυπα πολιτικής.

Η ολοκληρωμένη κάλυψη είναι μια τρίτη κατηγορία που προσφέρεται στην πολιτική αυτοκινήτου σας και αυτό καλύπτει οτιδήποτε μπορεί να συμβεί στο αυτοκίνητό σας. Αυτός ο τύπος κάλυψης θα σας αποζημιώσει για απώλεια λόγω κλοπής ή βλάβης που προκαλείται από κάτι άλλο από σύγκρουση με αυτοκίνητο ή αντικείμενο. Αυτό περιλαμβάνει πράξεις της φύσης όπως σεισμός, ανέμους, πλημμύρες και χαλάζι. Μπορεί επίσης να περιλαμβάνει βανδαλισμούς, πτώση αντικειμένων και επαφή με ζώα όπως ελάφια.

Οι περισσότερες ασφαλιστικές συμβάσεις αυτοκινήτων καλύπτουν περίοδο έξι μηνών έως ενός έτους.

Πριν κάνει μια σταθερή δέσμευση σε έναν πάροχο, ο οδηγός θα πρέπει να εξετάσει και να συγκρίνει διάφορα αποσπάσματα και να δει τι ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του.