Ατλαντική Ένωση

Τα αυτοκίνητα αποτελούν μέρος της ζωής των περισσότερων ανθρώπων εδώ και δεκαετίες. Είτε οδηγούνται στη δουλειά, είτε χρησιμοποιούν τα παιδιά για κολύμπι είτε ως γρανάζι στο μηχάνημα της επιχείρησής σας – είναι ξεκάθαρο πόσο σημαντικά είναι αυτά τα καθημερινά αντικείμενα.

Για την ασφάλιση αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, η Ατλαντική Ένωση παρουσιάζει πακέτα εκπτώσεων σε ανταγωνιστικές τιμές. Αυτά καλύπτουν τραυματισμό τρίτων, υλικές ζημιές και ευθύνη εργαζομένων ή χειριστών.

Το τι θα πληρώσετε για μια φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου συχνά εξαρτάται από την ηλικία του οδηγού, την ηλικία του οχήματος, την οδηγική εμπειρία, την εγγύτητα σε μια σκηνή μεγάλου ατυχήματος κ.λπ. Για να βρούμε ανταγωνιστικές τιμές για όλες τις κατηγορίες οχημάτων, λαμβάνουμε υπόψη αυτούς τους διαφορετικούς παράγοντες.

Η Ατλαντική Ένωση προσπαθεί να δημιουργήσει μακροπρόθεσμες, ανταποδοτικές επιχειρηματικές σχέσεις με ασφαλιστικές/αντασφαλιστικές εταιρείες από όλο τον κόσμο. Θέλουν να ενημερώνουν συνεχώς το χαρτοφυλάκιό τους και να βεβαιώνονται ότι βρίσκονται στην πρώτη θέση του κλάδου τους.

Μία από τις πρώτες εταιρείες που προσαρμόστηκαν στα πρότυπα Solvency II, αναζητά συνεχώς στρατηγικές συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες

Διεύθυνση

Λεωφ. Μεσογείων 71, Αθήνα 115 26

Τηλέφωνο

2107454000

Έκτακτη Ανάγκη

10234

Email

support@atlantiki.gr

Ιστοσελίδα

https://www.atlantiki.gr/

Social Media

Facebook
YouTube