Ευρώπη Ασφαλιστική

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1985 και το 1993 εξαγοράστηκαν μετοχές της εταιρείας από τον Νικόλαο Μακρόπουλο

Η Ευρώπη Ασφαλιστική έχει άδεια λειτουργίας για όλους τους κλάδους Γενικών Ασφαλίσεων, αλλά η κύρια εστίασή της είναι στα ακίνητα, όπου ειδικεύεται στην ασφάλιση μεγάλης κλίμακας βιομηχανικών, εμπορικών και χρηματοοικονομικών εταιρειών. Εν τω μεταξύ, επεκτείνεται επίσης γρήγορα στον κλάδο ασφάλισης αυτοκινήτων και μέχρι στιγμής τα πηγαίνει πολύ καλά. Αυτός ο τομέας προσφέρει νέα προϊόντα που είναι πολύ ελκυστικά στους πιθανούς πελάτες.

Η Εθνική Ασφαλιστική, (είναι θυγατρική της Τράπεζας της Ελλάδος), αγόρασε μειοψηφικό μερίδιο στην Europe Insurance Ltd το 1998. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι αναγνώρισαν τη σταθερότητα και το κύρος της Ευρώπης.

Στην επιτυχία της Ευρώπη Ασφαλιστική βοήθησε επίσης η συνεργασία τους με ασφαλιστικές εταιρείες με βαθμολογία Α, οι οποίες είναι γνωστές παγκοσμίως για την σταθερή οικονομική τους θέση.

Καθώς συνεχίζει να αναπτύσσεται, η ανάπτυξη διαφόρων ασφαλιστικών τομέων γίνεται επίσης πιο ενεργή. Οι κύριες εταιρείες του κλάδου είναι αυτές που παρέχουν κατά κύριο λόγο εγγυήσεις ενέργειας, μεταφορών και αυτοκινήτων. (Δείτε επίσης: ασφάλεια αυτοκινήτου τιμές 1400 κυβικά)

Οι αρχές στις οποίες καθοδηγείται η εταιρεία από την ίδρυσή της το 1985, δηλαδή αξίες δοκιμασμένες στο χρόνο που έχουν δημιουργήσει κατά τη διάρκεια αυτών των ετών ένα διαχρονικό και ισχυρό προφίλ και που της έχουν δώσει τη δυνατότητα να διαφοροποιηθεί πλήρως από τον ανταγωνισμό.