Interlife

Η INTERLIFE Ασφαλιστική Εταιρεία είναι μια ελληνική ασφαλιστική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1991 από πολλούς ενδιαφερόμενους και εδρεύει στη Θεσσαλονίκη. Από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας της, η εταιρεία ήταν κερδοφόρα. Συνεχίζει να παρουσιάζει κάθετη ανάπτυξη, ενώ υλοποιεί με επιτυχία τους στόχους της.

Οι σταθερές οικονομικές επιδόσεις της εταιρείας, που χαρακτηρίζονται από επιτυχημένες επενδύσεις σε κινητές αξίες και ακίνητα, καθώς και η χρηστή διαχείριση, της επέτρεψαν να καταστεί μια εδραιωμένη παρουσία στον ασφαλιστικό κλάδο. Διαβάστε επίσης: Ασφάλεια αυτοκινήτου τιμές.

Σήμερα, η INTERLIFE Insurance επεκτείνεται γρήγορα και τονίζει τα επιτεύγματά της, την άριστη ποιότητα των υπηρεσιών της και τις πληροφορίες τεχνογνωσίας που παρέχει στους συνεργάτες της.

  • Με καινοτόμες λύσεις, παρουσιάζει ασφαλιστικά προϊόντα που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών.
  • Με ένα ευρύ δίκτυο πιστοποιημένων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες σε όλη την Ελλάδα.

Οι μετοχές της Εταιρείας εισήχθησαν στη Μη Ρυθμιζόμενη Αγορά Αναδυόμενων Εταιρειών του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου τον Οκτώβριο του 2012 και, πιο πρόσφατα, τον Ιανουάριο του 2021 εισήχθησαν στην Ρυθμιζόμενη Αγορά του Χ.Α.

Η εισαγωγή των μετοχών της Εταιρείας αποτελεί στρατηγική επιλογή που θα της επιτρέψει να αξιοποιήσει νέες αγορές και να αυξήσει την πελατειακή της βάση, με πολλαπλούς στόχους, όπως η επιδίωξη διεθνών συνεργασιών, η ικανοποίηση της μεγάλης μετοχικής της βάσης και η δίκαιη αποτίμηση της αξίας της.

Η Φιλoσοφία της Εταιρίας

Η αρχή της INTERLIFE Insurance ήταν πάντα και θα συνεχίσει να είναι «Πρώτα ο άνθρωπος».

Η εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων τους είναι η υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητά τους και αυτό ξεκινά με την άριστη διαχείριση της εταιρείας. Η κορυφαία οργάνωσή τους, επιτρέπει να εκδίδουν γρήγορα συμβόλαια, να επεξεργάζονται τις πληρωμές (μέσω πιστωτικής κάρτας ή τραπεζικού λογαριασμού) και να αποζημιώνουν γρήγορα τις απαιτήσεις.

Ο χρόνος αποπληρωμής των αποζημιώσεων της INTERLIFE Insurance είναι μέσος, αλλά συχνά πολύ μικρότερος από άλλες επιχειρήσεις του κλάδου της αυτοκινητοβιομηχανίας. Για παράδειγμα, οι περισσότερες αποζημιώσεις διεκπεραιώνονται και εξοφλούνται εντός 4 έως 5 ημερών.

Είναι υπερήφανοι για την παροχή ανώτερων υπηρεσιών στους πελάτες και τους συνεργάτες τους, μελετώντας κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Οι συμβάσεις τους έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή αξία για τα χρήματά σας.

Η εταιρεία έχει εκσυγχρονιστεί με τη μηχανοργάνωση, η οποία παρέχει ηλεκτρονική υποστήριξη για όλα τα τμήματα. Αυτή η αποτελεσματικότητα, σε συνδυασμό με την ευέλικτη διοικητική δομή και τις αποκεντρωμένες αρμοδιότητες, έχει ως βασικό αποτέλεσμα την δραστική μείωση των γενικών εξόδων. Οι εξοικονομήσεις αυτές μετακυλίονται στους ασφαλισμένους μας μέσω πιο ανταγωνιστικών ασφαλίστρων.

Η εξειδίκευση και το σύγχρονο σύστημα διαχείρισης της INTERLIFE Ασφαλιστικής μας δίνουν την αυτοπεποίθηση να αποδεχόμαστε μεγάλα συμβόλαια με σοβαρούς κινδύνους, γνωρίζοντας ότι μπορούμε να τα χειριστούμε. Οι πελάτες μας γνωρίζουν ότι μπορούν να βασίζονται σε εμάς για να ανταποκρινόμαστε πάντα στις ιδιαίτερες ανάγκες τους.

Στόχοι και Προοπτικές

Πριν από χρόνια, η ασφαλιστική εταιρεία INTERLIFE ανέλαβε να γίνει ηγέτης της ελληνικής αγοράς. Έκτοτε, κατάφερε να δημιουργήσει ένα φημισμένο και ασφαλισμένο όνομα για τον εαυτό της. Η εθνική πολιτική τους έχει επιτρέψει να παραμείνουν μπροστά από το παιχνίδι και να διατηρήσουν την αξιοπιστία τους ενισχύοντας τη δυναμική παρουσία τους σε έναν πολύ απαιτητικό κλάδο.

Εν μέσω της οικονομικής κρίσης της χώρας μας, η INTERLIFE Ασφαλιστική όχι μόνο διατήρησε τις θέσεις εργασίας και την κερδοφορία της, αλλά και τις αύξησε. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι εφαρμόζουν αυτό που συνήθως οι άλλοι προσπαθούν να κάνουν μόνο τώρα, αντιδρώντας στην κρίση: ορθολογικές δαπάνες και σεβασμό στα χρήματα των πελατών τους.

Σήμερα, έχουμε πλεόνασμα κεφαλαίων χωρίς να χρειάζεται να εκμεταλλευτούμε την υφιστάμενη νομοθεσία. Είναι αξιόπιστο για την υψηλή ρευστότητά του και την ικανότητά του να βελτιώνει ταχέως την ταχύτητα των απαιτήσεων.

Η εταιρεία έλαβε πιστοποίηση το 2012 μετά την εισαγωγή της στην αγορά νεοφυών εταιρειών του Χ.Α. Κύπρου. Το 2021, η εταιρεία πέτυχε άλλο ένα ορόσημο εισαγωγής, όταν εμφανίστηκε στο Χρηματιστήριο της Αθήνας.

Διευθύνσεις

14ο Χλμ. Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου
57 001 Θέρμη, Θεσσαλονίκη

Καλλιρόης 65, 11 743 Αθήνα

Τηλέφωνο

Θεσσαλονίκη
2310499000
2310499099

Αθήνα
2109334994
2109334693

Email

info@interlife.gr